SARADNJA JKP“VODOVOD“ I DELTA GENERALI Osiguranja

Uz septembarske račune za vodu, korisnici usluga sremskomitrovičkog „Vodovoda“dobili su i ponudu za osiguranje domaćinstva osiguravajuće kuće DELTA GENERALI. Reč je o saradnji te kompanije i javnog sektora sa ciljem da se zaštiti imovina korisnika usluga „Vodovoda“.Građanima se tako pruža mogućnost da na jednostavan i pristupačan način osiguraju stambeni prostor, stvari u njemu, kao i članove domaćinstva i to za 250,00 dinara mesečne premije. Kako objašnjavaju u „Delta Generali osiguranju“ uplatom prve mesečne rate smatraće se da je ponuda prihvaćena i automatski zaključen ugovor o osiguranju sa neodređenim rokom trajanja.

Građani se, dakle, mogu dobrovoljno odlučiti za ovaj vid osiguranja, a JKP“Vodovod“ u okviru ove saradnje pruža tehničku uslugu distribucije računa uz račune za vodu. Iz „Vodovoda“ napominju da račun za osiguranje nije obavezujući od strane tog javnog preduzeća i da se računi za utrošenu vodu naplaćuju odvojeno.

Detaljnije informacije o ugovorenom osiguranju mogu se dobiti u DELTA GENERALI OSIGURANJU, Filijala Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 2, Sremska Mitrovica ili pozivanjem na sledeće brojeve telefona: 022/ 610-164 ( radnim danom od 8 do 16 sati) i 011/ 222-0555 (radnim danom od 8.30 do 16.30 i subotom od 9 do 14 sati).